Genel Sekreter Op. Dr. Ekici'den AK Parti'ye Ziyaret

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mithat Ekici, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mithat Ekici, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Op. Dr. Ekici, ziyarette, kamu hastanelerinin sorunları ve yeni projelerine ilişkin bilgi verdi.

Op. Dr. Ekici, hedeflerle ilgili başarısız olma lüksüne sahip olmadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"İl dışına çıkan hasta sayısını en aza indirmeyi düşünüyoruz. Tabii ki, bunu başarılı hizmetlerle sağlamak zorundayız. Depolarda atıl bekleyen bazı makine ve cihazları, ihtiyacı olan diğer hastanelere aktararak kullanımlarını sağlayacağız. İl Özel İdaresi ve belediyelerin, hastanelerimize araç, malzeme ve hizmet yönünden destekte bulunmaları gerekiyor. Sivil toplum örgütleri, sahanın nabzını tutarak gördükleri sorun, eksiklik ve toplumsal beklentileri bize bildirmeli. Kütahya'da 700 yataklı devlet hastanesi için eski Jandarma Taburu'na ait arsanın 150 dönümlük bölümü tahsis edildi. Yeni hastanenin çevre ve şehir merkezine bağlantı yolları için Belediye'den destek istedik."

Reklam
Reklam

Kütahya'da 6 devlet hastanesi ve iki özel hastane bulunduğu bilgisini veren Op. Dr. Ekici, hastanelerin verimlilik kriterlerine göre A, B, C, D ve E gruplarına ayrılarak, D ve E grubundaki hastanelerin üst gruba çıkamaması ya da üst gruptakilerin alt gruplara düşmesi durumunda yöneticilerinin sözleşmelerinin feshedileceğini bildirdi.

Muhabir: Hadi Şengül

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: