Genelkurmay Başkanı Özel’e Ahlat Bastonu Hediye Edildi

Bitlis’in Tatvan ilçesine ziyaret gerçekleştiren Genelkurmay Başkanı Özel’e, Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz tarafından Ahlat bastonu...

Bitlis’in Tatvan ilçesine ziyaret gerçekleştiren Genelkurmay Başkanı Özel’e, Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz tarafından Ahlat bastonu hediye edildi.

Bitlis’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Genelkurmay Başkanı Necjet Özel ile beraberindeki Jandarma Genel Komutanı Bekir Kalyoncu, 3. Ordu Komutanı Ahmet Turmuş ve 8. Kolordu Komutanı Galip Mendi, helikopterinin indiği Tatvan Ordu evi helikopter pistinde Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz ve 10. Motorlu Piyade Tugay Komutanı M. Haluk Yıldız tarafından karşılandı. Ordu evinde gerçekleştirilen sohbetin ardından Özel’e, Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz tarafından Ahlat bastonu hediye edildi.

Reklam
Reklam

Daha sonra Özel ve beraberindekiler, geniş güvenlik önlemleri altında Tatvan 10. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Kışlası'na geçti. Kışlada askerleri selamlayan Özel, daha sonra ziyaretine basına kapalı olarak devam etti.

Öte yandan Özel ve beraberindekilerin geceyi Tatvan’da geçirdikten sonra yarın Ankara'ya döneceğini öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: