Geo Öğrencileri Dünyaya Açılıyor

Global Eğitim Organizasyonu (GEO) öğrencileri dünyaya açılıyor.Kısa bir süre önce kuruluşu gerçekleştirilen yurt içi ve...

Global Eğitim Organizasyonu (GEO) öğrencileri dünyaya açılıyor.

Kısa bir süre önce kuruluşu gerçekleştirilen yurt içi ve yurt dışı eğitim organizasyonlarıyla bir anda markalaşarak sektörünün liderliğine emin adımlarla yürüyen Global Eğitim Organizasyonu, Türkiye’nin en saygın eğitim kurumlarıyla yaptığı iş birliğiyle gençleri Türkiye’den dünyanın birçok farklı ülkesine götürerek yabancı dil alanında gelişmelerini sağlarken, farklı ülkeler ve kültürlerle de tanışmalarını sağlayıp vizyonlarını geliştiriyor. Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları'nın da tercih ettiği GEO, bu yıl GKV’lileri üç ayrı grup halinde İngiltere dil okulları ve yaz kamplarına götürdü.

Reklam
Reklam

Eğitim sektöründe Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne sağladığı katkı ve hizmetten dolayı Global Eğitim Organizasyonu kuruluşunun üzerinden kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen sektöründe liderlik yolunda emin adımlarla ilerliyor. Türkiye’de ve dünyada eğitimin önemi hakkında bilinci arttırmak için sürekli olarak öğrencilerle dünyanın her yerinden üniversite ve dil okulu temsilcilerini tanıştıran GEO, düzenlediği bilgilendirici seminerler, panellerle ve projelerle sosyal sorumluluk görevini de yerine getirerek farklılığını ve sektördeki ağırlığını hissettirmektedir. Bu yıl yüzlerce öğrenciyi dil okulu, lise, lisans, yüksek lisans ve yaz okulu programlarıyla Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Kanada, Malta, Güney Afrika, Çin, Rusya ve birçok farklı ülkeye göndererek öğrencilerin dil alanında gelişmesine önemli katkılar sağlayan Global Eğitim Organizasyonu, aynı zamanda gençlerin yaşamlarını zenginleştirecek yeni kültürlerle tanışmaları ve vizyonlarını geliştirmelerini sağlıyor.

GEO Kurucusu Canan Severoğlu, Türkiye’de İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir, Antalya, Eskişehir, Mersin, Adana ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nde yüzlerce öğrenciye hizmet verdiklerini belirterek, öğrencilerin yüzde 84’ünün referans yoluyla ulaştığını, eğitimini tamamlayan öğrencilerin yüzde 96’sının yeniden GEO'yu tercih ettiğini ve başkalarına tavsiye ettiklerini vurgulayarak, "Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yabancı dil eğitiminin önemini anlatmak ve eğitimde kalitenin yükseltilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Gelişmiş ülkelerdeki uygulamaları takip etmek için her ay yurt dışında çalıştay, seminer ve konferanslara katılarak bölgemize yeni bilgiler sunuyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

GEO-GKV ÖZEL OKULLARI İNGİLTERE YAZ KAMPI

GEO, öğrencilerin vize hazırlığından sigortasına, uçak biletinden konaklamasına, havaalanı karşılamasından ders devam ve not durumuna kadar her konu ile ilgilenmektedir. Yurt dışı oryantasyon toplantıları ve 7/24 acil telefon hattı GEO’yu birçok şirketten farklı kılan unsurlardan bazıları. Yüksek kaliteli çalışmalara imza atan GEO, Türkiye’nin en prestijli eğitim kurumlarının da yurt dışı dil eğitimi ve yaz kamplarının vazgeçilmez adresi haline geldi. Kuruluşunun 50'nci yılını çeşitli etkinliklerle kutlamaya hazırlanan GKV’de, öğrencilerin yaz okulu ve dil eğitimiyle ilgili organizasyonlarında GEO'yu tercih etmesi dikkat çekiyor. Bu yıl GKV Özel Okulları öğrencileri GEO'nun düzenlediği yurt dışı yaz kamplarında üst düzey eğitim alarak yabancı dil alanındaki üstünlüklerini bir kez daha pekiştirmeyi başardılar. GKV Özel Okulları öğrencilerine 3 ayrı grup halinde İngiltere yaz kampı düzenleyen GEO, öğrencilerini iki farklı İngiliz özel yatılı lisesine götürmüştür. GKV’li öğrenciler Howells School ve Ellesmere College’de İngilizce eğitiminin yanı sıra okçuluk, kriket, beyzbol, yüzme, dans ve drama, mağaracılık, takım yarışları, tenis ve daha birçok alanda İngiliz çalıştırıcı ve öğretmenlerden ders alarak özel yeteneklerini geliştirmişlerdir. Aynı organizasyon içerisinde öğrenciler Manchester, Chester, Birmingham, Liverpool, Shrewsbury ve Alton Towers gezileriyle farklı bölgeleri keşfederek, yaşamları için önemli deneyimler kazanmışlardır. Global Eğitim Organizasyonu yaz kamplarına Gaziantep ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden birçok farklı öğrenci katılarak yurt dışı yaz kamplarının sağladığı bütün imkanlardan yararlanmıştır. Henüz son gruplar ülkeye dönmemelerine rağmen 2013 yaz kampı ön kayıtları başlamıştır.

Reklam
Reklam

GEO Kurucusu Canan Severoğlu, "Bu durum ekip olarak bizi onurlandırmaktadır. Velilerimizin en kıymetlilerini bize emanet etmeleri ve sonsuz güven duymaları, öğrencilerimizin vizyon sahibi ve bilinçli öğrenciler olarak en büyük kazancımızdır" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz