Gerçek İhtiyaç Sahipleri Belirleniyor

Sosyal belediyecilik alanında önemli işler yapan İzmit Belediyesi, kentteki gerçek ihtiyaç sahiplerini belirlemek için bir...

Sosyal belediyecilik alanında önemli işler yapan İzmit Belediyesi, kentteki gerçek ihtiyaç sahiplerini belirlemek için bir çalışma başlattı.

Belediyenin Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü’nce mahalleler tek tek dolaşılarak ihtiyaç sahiplerinin listesi hazırlanıyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Salih Güler, belediye olarak yıllardır ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya çalıştıklarını belirterek, “Elimizde ihtiyaç sahipleriyle ilgili listeler var. Bu listeye göre zaten yardımlarımızı yapıyoruz. Listeler dışında ihtiyaç sahibi vatandaşların da olduğu haberleri geliyor. Bunun içinde mahalle muhtarlarımızı ziyaret ederek bu konuda görüşmeler yapıyoruz. Oldukça yararlı geçen görüşmelerde listeye yeni kişiler ekleniyor. Amacımız kentimizde gerçekten ihtiyaç her vatandaşımıza ulaşmaktır. Bu konuda muhtarlarımız bizlere büyük destek oluyor. Duyarlı vatandaşlardan da çevrelerindeki ihtiyaç sahibi kişileri belediyemize bildirmelerini bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Erenler Mahalle Muhtarı Yaşar Eker de İzmit Belediyesinin çalışmasını desteklediklerini bu konuda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: