Gercüş İlçe Emniyet Amirliği'nden Kadir Gecesi Dolayısıyla Mevlit

Gercüş İlçe Emniyet Amirliği'nce Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla mevlit okutuldu.

Gercüş İlçe Emniyet Amirliği'nce Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla mevlit okutuldu.

Kur'an-ı Kerim'de bin aydan hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi dolayısıyla Ulu Cami'de okutulan mevlit programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İlçe Emniyet Amirliği personeli ayrıca mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla ilçedeki 6 camide, içinde şeker bulunan paketleri dağıtarak, vatandaşların kandilini kutlandı.

İlçe Emniyet Amiri Dinçer Ay, yaptığı açıklamada, tüm personel olarak vatandaşların sevinç ve üzüntülerinde yanlarında olduklarını mübarek gecede de vatandaşları yalnız bırakmak istemediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Gercüş halkının huzur ve güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Ay, "Özgürlük ve güvenlik dengesini göz önünde bulunduran personelimizin gayretli çalışmaları ile ilçemiz daha da yaşanılır hale gelecektir. Katkısı olan personele ve vatandaşlara teşekkür ederim" dedi.

Vatandaşlar da İlçe Emniyet Amirliği'nin bu uygulamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek bunun ilçede bir ilk olduğunu belirttiler.

Muhabir: İbrahim Torlak / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz