Gercüş’te Siyer-i Nebi Sınavı Yapıldı

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir Sen) Batman'ın Gercüş ilçe temsilciliği tarafından düzenlenen Hz. Muhammed (SAV) konulu...

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir Sen) Batman'ın Gercüş ilçe temsilciliği tarafından düzenlenen Hz. Muhammed (SAV) konulu bilgi yarışması, ilçedeki tüm ortaokul ve liselerde yapıldı. Sınavlara ilçe genelinde bin öğrenci katıldı.

Gercüş Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Atilla Yaramış, kainatın iftihar tablosu Efendimiz'in (SAV) mübarek hayatlarını, ilçede ikamet eden bin öğrenciye okutmuş olmanın şerefini taşıdıklarını söyledi. Yaramış, "Şimdi bu öğrencilerimiz okudukları kitaplardan sınava tabi tutuldular. 4 ortaokul, 4 de lise olmak üzere, iki kategoride dereceye giren 8 öğrencimize, düzenleyeceğimiz bir törenle ödüllerini de takdim edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Ülke genelinde pek çok STK, kurum ve kuruluşun karınca kararınca, kutlu doğum atmosferini yaşatmak için bir çaba gösterdiğini belirten Yaramış, "İnanıyoruz ki Efendimiz'in (SAV) hayatı, yeryüzünde iyi ve güzel olan ne varsa her şeyin en olgun örneğidir. Bu hakikatın şuurunda olup çaba gösteren her fert ve topluluğun oluşturduğu mukaddes silsilede bir halka da Gercüş Eğitim-Bir Sen olmuş ise ne mutlu bize” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: