Gerede’nin En Büyük Fabrikasına Hırsızlar Dadandı

Bolu’nun Gerede ilçesinde, atıl vaziyette bekleyen bir zamanlar ilçenin en büyük fabrikası olan Gerkonsan’a dadanan...

Bolu’nun Gerede ilçesinde, atıl vaziyette bekleyen bir zamanlar ilçenin en büyük fabrikası olan Gerkonsan’a dadanan hırsızlar 4 bin TL değerinde elektrik kablosu çaldı.

Yıllar önce ilçede iki bin işçinin çalıştığı Gerede ekonomisine büyük katkı sağlayan Gerkonsan fabrikası, hırsızların uğrak mekanı haline geldi. Ekonomik sıkıntılar yüzünden kapanan ve yıllardır atıl vaziyette bekleyen fabrikada yaklaşık bir ay önce hırsızlık olayı yaşandı. Olayda para değeri taşıyan malzemeler hurdacılar tarafından çalındı. Hurda hırsızları bir ay aradan sonra yeniden aynı fabrikayı seçti. Kullanılmayan fabrikaya giren hırsızlar elektrik kablolarını çalarak kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık olayından sonra maddi zararın 4 bin TL olduğu tahmin ediliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz