Gerets: "Ayrılmayı düşünmüyorum"

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, kulüpten ayrılacağı şeklindeki spekülasyonlara açıklık getirerek, "Ayrılmayı düşünmüyorum, yönetim ile sözleşmemi uzatmak için görüşeceğim" dedi.

Gerets, Fransa dönüşünde ayağının tozuyla Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenman öncesinde bir basın toplantısı düzenledi.

Yönetim ile aralarında sorun olduğu şeklinde haberlerden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Belçikalı teknik adam, "Tabii ki bazı konular konuşulacak ve tartışılacak. Ama bu işin gereğidir. Adnan Polat ile aramda tartışma olmadığını ve bunların gerçek dışı olduğunu dile getirmek istiyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Gerets, transferler konusunda maçtan sonra yaptığı açıklamaların da yanlış anlaşıldığını anlatarak, "Önümüzdeki yıl yapılacak transferlerin bizim takımımızı daha iyi bir yerlere getireceğine inanıyorum ve bunu savunuyorum. Herhangi bir yanlış anlama olmasın" ifadesini kullandı.

Galatasaray'daki planlarının uzun vadeli olduğunu kaydeden Erik Gerets, sözleşmesinde bulunan opsiyonun Aralık ayı sonuna kadar geçerli olduğunu dile getirdi.

Gerets, "Gitmeyi, parayı düşünüyor" gibi düşüncelerin doğru olmadığını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Galatasaray'da uzun vadeli kalmayı düşünmekle birlikte, sözleşmemi de uzatmayı düşünüyorum. Kulüp de aynı şeyi düşünürse uzun vadeli programımızı yapacağız. Yönetim bir kaç hafta önce sözleşmemi uzatma gibi bir düşünceyi ortaya atmıştı. Bir sene daha sözleşmem opsiyonlu olarak var. Ancak, kulüp bunu Aralık ayı sonuna kadar kullanmalı. Bunları oturup konuşacağız. Ayrıca, ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Tüm spekülasyonlar gerçek dışıdır."

Şampiyonlar Ligi'nde başarısız sonuçlar aldıklarını kaydeden Erik Gerets, bunu tecrübe olarak gördüklerini ve bu açıdan kendilerine zevk verdiğini söyledi.

Reklam
Reklam