Gerger’de bazı okullar tatil

Adıyaman’ın Gerger ilçesinde ilk ve orta dereceli okulların bazılarının 1 gün (Çarşamba) tatil edildiği açıklandı.Gerger Milli Eğitim Müdürü Abdulmuttalip Erek, Güzelsu, Köklüce, Gümüş Kaşık, Kılıç, Beşgöze köy ve mezraları dışında kalan, Gerger merkez dahil diğer yerleşim yerindeki ilk ve orta dereceli okulların tamamının kar ve buzlanmadan dolayı 09.01.2019 (Çarşamba) tarihinde okulların tatil edildiğini duyurdu.

Adıyaman’ın Gerger ilçesinde ilk ve orta dereceli okulların bazılarının 1 gün (Çarşamba) tatil edildiği açıklandı.
Gerger Milli Eğitim Müdürü Abdulmuttalip Erek, Güzelsu, Köklüce, Gümüş Kaşık, Kılıç, Beşgöze köy ve mezraları dışında kalan, Gerger merkez dahil diğer yerleşim yerindeki ilk ve orta dereceli okulların tamamının kar ve buzlanmadan dolayı 09.01.2019 (Çarşamba) tarihinde okulların tatil edildiğini duyurdu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz