Gerger’De Bıçaklı Kavga: 1 Ölü

Haci BOZKURT/GERGİR Olay, öğle saatlerinde Gerger'in Dallarca Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, akraba olan Cemal Polat ile 16 yaşındaki H.P. arasında

Haci BOZKURT/GERGİR Olay, öğle saatlerinde Gerger'in Dallarca Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, akraba olan Cemal Polat ile 16 yaşındaki H.P. arasında bilinmeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada öfkelenen H.P. yanındaki bıçakla akrabası Cemal Polat’ı, karın bölgesi ile bacaklarından yaraladı.
Ağır yaralanan ve olayı görenlerin çağırdığı ambulansla Gerger Devlet Hastanesi'ne götürülen Cemal Polat, doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. Yaşamını yitiren Polat'ın cesedi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Yaşananların ardından köyde yeni bir kavga ihtimaline karşı yoğun önlem alan jandarma, şüpheli H.P. ile olay sırasında yanında olduğu öğrenilen E.P.'yi gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: