Geri dönüşüme böyle dikkat çektiler

Sivas’ın Kangal ilçesinde ilkokul öğrencileri, geri dönüşüme dikkat çekmek için atık malzemelerden yaptıkları elbiseleri düzenledikleri defilede sergiledi.Sivas’ın Kangal ilçesi Şehit Oğuz Özgür Çevik ilkoklu 2-A sınıfı öğretmeni Elif Kızılkaya öncülüğünde öğrenciler, geri dönüşüme dikkat çekmek için atıl malzemelerde elbiseler dikti.

Sivas’ın Kangal ilçesinde ilkokul öğrencileri, geri dönüşüme dikkat çekmek için atık malzemelerden yaptıkları elbiseleri düzenledikleri defilede sergiledi.
Sivas’ın Kangal ilçesi Şehit Oğuz Özgür Çevik ilkoklu 2-A sınıfı öğretmeni Elif Kızılkaya öncülüğünde öğrenciler, geri dönüşüme dikkat çekmek için atıl malzemelerde elbiseler dikti. Öğrenciler bu elbiseleri düzenledikleri defile ile kendi üzerlerinde sergilediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz