Gerze Meslek Yüksekokulu'nda Imece Usulü Iftar

Ramazan ayının bereketi Gerze Meslek Yüksekokulu'nun iftar sofrasına da yansıdı. Okulun akademik ve idari personelinin...

Ramazan ayının bereketi Gerze Meslek Yüksekokulu'nun iftar sofrasına da yansıdı. Okulun akademik ve idari personelinin aileleriyle katıldığı iftar yemeği imece usulü hazırlandı.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, katıldığı davette akademik personel ile sohbet etme ve okulun geleceğiyle ilgili görüşlerini paylaşma fırsatı buldu. Rektör Bircan, Gerze Meslek Yüksekokulu'nu böyle güzelliklere imza attığı ve samimi bir dostluk ortamı oluşturduğu için takdir ettiğini belirtti.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Halil Turgut ise kendilerini yalnız bırakmadığı ve hazırlanan projelere tam destek verdiği için Rektöre teşekkürlerini sundu. 17 Temmuz Çarşamba günü yeni binanın temel atma töreni öncesi moral depoladıklarını belirten Turgut, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: