GESİAD Kayserili işadamlarını 3 kıtaya taşıdı

Kayseri Genç Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (GESİAD), aynı anda 3 kıtaya düzenlediği ticari gezilerle Kayserili işadamlarını dünya pazarlarına açtı.

Kayseri Genç Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (GESİAD), aynı anda 3 kıtaya düzenlediği ticari gezilerle Kayserili işadamlarını dünya pazarlarına açtı.

12 Nisan-da Çin-e giden ilk iş heyetinin ardından ikinci heyet 15 Nisan-da Brezilya-ya, üçüncü heyet ise 17 Nisan'da İtalya-da Milano Mobilya Fuarı-na gitti.

İş heyetlerinin faaliyetlerini değerlendiren GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, Kayserili işadamlarına yeni fırsatlar oluşturmak ve küreselleşen dünyada etkin oyuncular olarak yer almalarını sağlamak adına yapılan çalışmaların, aynı zaman diliminde 3 kıtaya yayılacak kadar geniş bir organizasyona dönüştüğüne dikkati çekti.

Reklam
Reklam

Kınaş, şöyle devam etti:

"Gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonlarla girişimcilerimizin ufkunun genişlediğini ve tüm dünyanın artık oyun alanımız haline dönüştüğünü söylemekten büyük mutluluk duyuyorum. Tecrübenin ve dinamizmin buluşmasıyla elde edilen bu başarıyı, kıtalar arası iş heyetleriyle uluslararası etkinliklerle geliştirmeyi hedefleyen GESİAD-ın artık Kayseri-nin dış ticaret ile ilgili en önemli adreslerinden biri haline geldiğini görmekten gurur duyuyoruz. Bugün Türkiye-nin yükselen illerinden olan Kayseri-yi daha da ileriye taşıyarak, üzerinde yaşadığımız bölgeyi ekonomik, sosyal ve kültürel olarak güzelleştirmek için bugüne kadar gösterdiğimiz çabayı, artırarak sürdüreceğiz. Bunun için de gerek ulusal gerek uluslararası düzeyde, bize destek veren işadamı ve sanayicilerimize teşekkür ediyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: