GESİAD'dan, 'Etkin Tahsilat Becerileri' Eğitimi

Kayseri Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD) satılan bir malın tahsilatının yapılmasında dikkat edilmesi gereken...

Kayseri Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD) satılan bir malın tahsilatının yapılmasında dikkat edilmesi gereken konuların anlatıldığı 'Etkin Tahsilat Becerileri' konulu eğitim programı düzenledi.

Uzman ekonomist Hakan Ömer Gider tarafından verilen eğitimde, tahsilat sürecinin satışla birlikte başladığı, kısa süreli satışlarda ve uzun vadeli satışlarda nelere dikkat etmek gerektiğini anlatıldı. Tahsilat için müşteriye gidildiğinde ödeme alınacak kişinin durum ve psikanalizinin yapılması gerektiği ve nasıl yapılacağı, hazır cevaplara karşılıklar ve benzeri birçok konularla ilgili bilgiler verildi.

Reklam
Reklam

Teorik bilgilerin verilmesinin ardından soru cevap şeklinde devam eden eğitimin sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz