GESİAD'ın genç girişimcilerinden yapı fuarı gezisi

Genç Sanayici ve İş adamları Derneği, genç girişimciler için 35. Yapı Fuarı gezisi, İstanbul gezisi...

Genç Sanayici ve İş adamları Derneği, genç girişimciler için 35. Yapı Fuarı gezisi, İstanbul gezisi ve tecrübe paylaşım programı düzenledi.

Niğde Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD) Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Süleyman Büyükakkaş, 1978'den bu yana düzenlenen Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'un, yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli yapı fuarı özelliğini sürdürdüğünü ifade etti.

Büyükakkaş, "Fuar, düzenlendiği ilk yıldan günümüze kadar geçen sürede, sektör profesyonellerinin verdikleri destek ve katkıyla her yıl büyüyerek katılımcı ve ziyaretçi sayısını artırmayı başarmıştır. 81 bin metrekare (12 salon ve açık alan) ürün gruplarına göre yerleşimi gerçekleştirilmiş bin 100 katılımcı ile düzenlenecek olan 35. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2012, Türk yapı sektörünün ve bölgesinin en büyük fuarı olma özelliğindedir." dedi.

Reklam
Reklam

Büyükakkaş, amaçlarının; sadece yapı fuarını gezmek değil, ilerleyen yıllarda Niğde ekonomisine yön verecek genç iş adamlarının birbirlerini tanımaları, kaynaşmaları ve yeni tecrübeler edinerek ilin gelişimi noktasında kullanmalarını sağlamak olduğunu ifade etti. Büyükakkaş, şöyle dedi:

"Buradan yola çıkarak, 5 Mayıs günü akşamı fuar gezisinden sonra ilkini şubat ayı içerisinde yaptığımız tecrübeli iş adamları genç iş adamları ile tecrübelerini paylaşıyor, program ile şubat ayında Boydak Holding Ceo'su Memduh Boydak Bey ile görüştük. Bu programın 2.'sini ilimiz Hançerli köyünden olan ve kurulduğu günden beri güç, güven ve birliktelik ilkeleriyle gerçekleştirdiği projelerinde ‘Hayata Değer Katma’ prensibini benimsemiş Ukra İnşaat olarak bilinen diğer adıyla Samanyolu İnşaata tecrübe paylaşım programı düzenledik. İlimizden inşaat sektöründe böyle büyük bir firmanın çıkmasından gurur duyduk. 6 Mayıs tarihini İstanbul gezisine ayıran GESİAD'ın genç girişimcileri ile Eyüp Camii'nde sabah namazından sonra 236 metre yüksekliği ile dünyanın 97. yüksek binası, Türkiye ve Avrupa’nın en yüksek binası olan 66 katlık Saphire'ı gezdik. Tekne ile boğaz turu ve Emirgan’da akşam yemeğinden sonra Niğde'ye döndük."

Reklam
Reklam

GESİAD Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Süleyman Büyükakkaş, bu tür iş gezileri, tecrübe paylaşımı ve fuar gezilerin bütün genç girişimcilere açık olduğunu söyledi. Büyükakkaş, bundan sonraki gezilere dernek üyesi olsun veya olmasın herkesi beklediklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: