GESKON ve SANKON 1 Mayıs’ı kutladı

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle kutlama mesajı yayınladı.SANKON Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy yaptığı açıklamada, “Üretim, kalkınma ve sanayinin mimarları işçilerimizin, emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum.

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle kutlama mesajı yayınladı.
SANKON Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy yaptığı açıklamada, “Üretim, kalkınma ve sanayinin mimarları işçilerimizin, emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum. İşçe olmasa üretim olmaz, hayat olmaz, ekonomi olmaz. İşçilerimiz bu ülkenin bel kemiğidir” dedi.
Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi de (GESKON) 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı. Yapılan açıklamada, “Coşku içinde geçen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü temenni ediyoruz. GESKON olarak her zaman işçi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz