Gesob Giresunlular'ın Üniversiteye Ve Belediyeye Sahip Çıkmalarını İstedi

Giresun Esnaf ve Sanaatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ali Kara basın toplantısı düzenleyerek Belediye Başkanı...

Giresun Esnaf ve Sanaatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ali Kara basın toplantısı düzenleyerek Belediye Başkanı Kerim Aksu ve Giresun Üniversityesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar’a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek tüm kamuoyundan çalışmalarına destek olmalarını istedi.

Giresun’a hizmet adına yapılan çalışmalara herkesimin, herkese destek olması gerektiğini ifade eden GESOB Başkanı Kara “Giresun Belediyesi’nin yapmış olduğu Ataparkta'ki çalışmalarla ilgili çekişmler bizleri fevkalade üzmüştür. Yapılan her şey Giresun'a yapılıyor. Esnaf odaları olarak yapılan bu tarz çalışmalarda ki konuların eleştirilmemesini istiyoruz. Atapark projesini red edenlere karşı olarak kulaklarının çınlaması için şunu söylüyorum. Trabzon Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'nun bazı tarihi yerleri nasıl harcadığını nasıl kamufle ettiğini bilmek gerekir. Bizim basit bir çalışmamamıza taş koyanlara karşı Giresunlu’nun tepkisinin çok sert olması gerektiği düşüncesindeyim” dedi.

Reklam
Reklam

Giresun Üniversitesi’nin Rektör Prof. Dr. Aygün Attar'ın atanmasından sonra ivme kazandığını da kaydeden Kara “Üniversitemiz şuan 25 bin öğrenci kadrosu, 520 akademik, 489 idari olarak bin dokuz personel ve yaklaşık olarak 60 milyon TL bütçesi ile Giresun'a akademik ve ekonomik katkı sağlayan en büyük kuruluştur. Rektör Attar mesai mefhumu tanımadan çeşitli eleştirilere rağmen yılmadan, usanmadan inandığı idealler uğruna fedakarca çalışması sonucu Giresun ve üniversite farklı bir konuma gelmiştir. Giresunlular’ı esnaf ve sanatkarları olarak velinimetimiz olan öğrencilerimize yiyeceğinden, giyeceğine ve ev kiraları konusunda gereken özeni göstereceklerine inanıyorum. Giresun’un öğrencilerimize ve üniversitemize ne kadar sahip çıktığını birliktelikle gösterelim. Gerçek bir üniversite şehri olalım” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: