Get Lucky ile internette rekor kırdılar

Daft Punk’ın yeni albümü sabırsızlıkla bekleniyor. Ünlü Fransız ikilinin single olarak yayınladığı Get Lucky parçası yayınlanmasıyla birlikte rekora imza attı.

Yılların kült ikilisi olan Daft Punk’ın yeni albümü sabırsızlıkla bekleniyor. Eğer Tron: Legacy film müziklerini ve konser albümünü saymazsak, Random Access Memories Daft Punk’ın uzun yıllar sonra yayınlayacağı ilk stüdyo albümü özelliğini taşıyor. Bundan önceki albüm Human After All, 2005′te piyasaya sürülmüştü. Aradan kocaman 8 sene geçmiş.
Random Access Memories’ten ilk Single Get Lucky 3 gün önce yayınlandı. Şarkı yayınlanmasıyla birlikte iTunes’ta Fransa ve İngiltere’de 1 numaraya, Amerika’da ise 3 numaraya yerleşti. Ayrıca Amerika ve İngiltere’de Spotify’de rekor kırdı. Belirtilene göre Spotify üstünden en çok streaming edilen parça olmayı başardı.
Get Lucky parçasında Nile Rodgers ve Pharrell Williams’ın katkısı büyük. parça ilk kez canlı olarak 19 Nisan’da gerçekleşen HTC One lansmanında söylendi. Brooklyn gerçekleşen lansmanda Pharrell Williams parçayı üç kere arka arkaya söyledi. Bu canlı performansı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
[ ****](http://www.scroll.com.tr/109374/galaxy-tab-2yi-tercih-etmeniz-icin-10-neden/)