Getafe - Celta Vigo maçı canlı yayınla NTV Spor Smart'ta

İspanya La Primera'nın 20. haftası Getafe - Celta Vigo maçıyla devam ediyor. Kötü gidişe dur demek isteyen Getafe, Celta Vigo'yu sahasında konuk ediyor. Bu akşam saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek.

İspanya La Primera'nın 20. haftası Getafe - Celta Vigo maçıyla devam ediyor. Ligde kalma mücadelesinden uzaklaşmak isteyen iki ekip bu akşam futbolseverlere keyifli bir 90 dakika yaşatacak. Saat 21.45'te başlayacak maçta Getafe Celta Vigo'yu sahasında konuk edecek. Hakem Antonio Mateu Lahoz'un yöneteceği Getafe - Celta Vigo maçı canlı yayınla NTV Spor Smart'ta ekrana gelecek.

GETAFE - CELTA VİGO MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

SAAT: 21.45

YAYIN: NTV Spor

STAT: Coliseum Alfonso Perez

Reklam
Reklam

HAKEM: Antonio Mateu Lahoz

GETAFE: Jordi Codina, Alexis Delgado, Alvaro Arroyo, Naldo, Roberto Lago, Diego Castro, Juan Rodriguez, Pablo Sarabia, Pedro Leon, Sammir, Alvaro Vazquez

TEKNİK DİREKTÖR: Quique Flores

CELTA VİGO: Sergio Alvarez, Carles Planas, Gustavo Cabral, Johny Castro, Sergi Gomez, Augusto Fernandez, Fabian Orellana, Michel Krohn-Dehli, Nemanja Radoja, Nolito, Joaquin Larrivey

TEKNİK DİREKTÖR: Eduardo Berizzo

Ligde kalma mücadelesi veren Getafe ve Celta Vigo bu akşam kozlarını paylaşacak. Özellikle son haftalarda aldıkları kötü sonuçlarla puan tablosunda alt sıralara kadar gerileyen iki ekibin mücadelesinden nasıl bir sonucun çıkacağı konusu merak ediliyor. Her iki takımda ligde 9 maçtır kazanamıyor.

Bu zorlu mücadelede Getafe'de Angel Lafita, Vicente Guaita, Baba Diawara sakatlıktan dolayı, Emiliano Velazquez ise cezalı olmasından dolayı forma giyemeyecek. Celta Vigo'da ise Andreu Fontas, Hugo Mallo ve Borja'nın sakatlıkları sürüyor.

Reklam
Reklam

GETAFE - CELTA VİGO MAÇI İDDİA TAHİMİNİ İÇİN TIKLAYINIZ