Getob'dan Dolandırıcılık Uyarısı

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Müdürü Cahit Sarıbey son zamanlarda bazı...

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Müdürü Cahit Sarıbey son zamanlarda bazı kişilerin konaklama tesis işletmecilerine ve ilgililerine ulaşarak " Zahmetsizce 3 Yıldız alabiliriz, 5 yıldız alabiliriz diyerek dolandırıcılık yapıyorlar" dedi.

GETOB Müdürü Cahit Sarıbey son zamanlarda bazı kişilerin konaklama tesis işletmecilerine ve ilgililerine ulaşarak "tesisinize kolayca ve zahmetsizce 3 Yıldız alabiliriz, 5 yıldız alabiliriz, tesisinizi Butik Otel yapabiliriz" gibi asılsız vaadlerde bulunulduğunu belirterek uyarılarda bulundu. Sarıbey yaptığı açıklamada “"Sizlere danışmanlık edelim, Turizm Bakanlığında arkadaşlarımız var, bürokrat tanıdıklarımız var, böylece tesisinize kolayca ve zahmetsizce 3 Yıldız alabiliriz, 5 yıldız alabiliriz, tesisinizi Butik Otel yapabiliriz gibi asılsız vaadlerde bulundukları ve buna benzer süslü kelimelerle çeşitli işlemler için Bakanlığa ödeniyor, görevlilere aktarılıyor gibi yöntemlerle para sızdırdıkları öğrenilmektedir” dedi.

Reklam
Reklam

Sarıbey açıklamasına şöyle devam etti; “Tabiri caiz ise kazanç kelimesini unuttuğumuz şu dönemde kendisini uyanık zanneden ve bu tür yaklaşım sergileyen kişilere asla itabar etmemenizi, gerek bakanlık ve gerekse yerel idarelerle ilgili yapmayı düşündüğünüz tüm iş ve işlemlerde sizlerin Mesleki Örgütü konumundaki GETOB'dan telefonla veya bizzat gelerek doğru ve güncel bilgiyi ücretsiz olarak alabilirsiniz. Kandırılmak, dolandırılmak ve üzülmek istemiyorsanız bu hususa dikkat etmenizi ve çevrenizdeki arkadaşlarınızla da paylaşmanızı önemle rica ediyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz