Getob’tan Cankurtaran Kursu

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) tarafından açılan cankurtaran kursu 24-30 Nisan tarihleri...

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) tarafından açılan cankurtaran kursu 24-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

GETOB 2013 yılı Ocak ayından bu yana 2 bilgilendirme toplantısı, 4 hizmet içi kurs, bir İlk yardım kursu, bir havuz suyu operatörlüğü kursu olmak üzere her ay iki kurs açtı. GETOB tarafından son olarak Cankurtaran Sertifikalı Personel Yetiştirmek için hazırlıklara başlandı.

Kurs hakkında bilgi veren GETOB Müdürü Ö.Cahit Sarıbey, "Bronz ve Gümüş Bröveli Cankurtaran sertifikalı personel yetiştirilmek üzere açılan kursumuza yine yoğun ilgi var. Marmaris'ten, çevre ilçe ve beldelerden ve hatta diğer İlllerden yoğun talep gören kurslarımızın önümüzdeki aylarda tekrarlanmasını gündeme aldık. Üyelerimizin ve sektörümüzün talep ettiği mesleki anlamda tüm kursları açmak için hazırız. 24-30 Nisan arasında devam edecek olan kurslarımız teorik, ve uygulamalı eğitimlerle devam etmekte, ilkyardım bilgileriyle de desteklenmektedir. Bu kursumuza katılan kursiyerlerimizde aradığımız temel niteliklerden birisi çok iyi derecede yüzmeyi bilmeleridir. Kurs sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlar Türkiye Su Altı Sporları federasyonunca verilen Brövelerini alabilecekler" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: