Gevaş'ta Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri

Gevaş Belediyesi ve Gevaş Sesi Gazetesi tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında 3 haftaya yayılan Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma, Ezan Okuma

Gevaş Belediyesi ve Gevaş Sesi Gazetesi tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında 3 haftaya yayılan Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma, Ezan Okuma ve ilahi yarışması düzenlendi.

Etkinlik kapsamında ilk olarak erkekler arasında düzenlenen Kuran-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında Yunus Kuşçi birinci olurken, Emre Bilden ikinci ve Mahmut İdiz üçüncü oldu.

İlçedeki Kültür ve Spor Merkezi'nde düzenlenen yarışmanın organizatörü Necmi İdiz, Kutlu Doğum Haftası sebebiyle ilçede ilk kez böyle bir etkinlik düzenlediklerini bildirdi.

Reklam
Reklam

İdiz, 3 ayrı kategoride yapılacak yarışmanın erkekler ve kadınlar arasında ayrı ayrı 3 hafta içinde gerçekleştirileceğini belirterek, "Amacımız Hz. Muhammed'e (SAV) yakışır bir etkinlikle kendisini rahmetle anmaktır. O'nu anmanın mutluluğunu yaşamak ve yaşatarak birlik ve beraberliği pekiştirmektir" dedi.

İdiz, yarışmalarda dereceye girenlere ileri bir tarihte düzenlenecek törenle ödüllerinin verileceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz