Gevher Hatun Koleji İngilizce Sergi Açtı

Karaman Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu öğrencileri, İngilizce dersinde yıl boyunca hazırladıkları değişik çalışmaların yer...

Karaman Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu öğrencileri, İngilizce dersinde yıl boyunca hazırladıkları değişik çalışmaların yer aldığı bir sergi açtı.

Gevher Hatun İlköğretim Okulu İngilizce Zümre Başkanı Ayşe Çetin, yaptığı açıklamada, okulun çok amaçlı salonunda açılan sergide öğrencilerin yarışarak, eğlenerek ve görsel dokümanlardan faydalanarak İngilizce'nin daha iyi öğrenilmesini uygulamalı olarak göstermek istediklerini hedeflediklerini belirtti. Çetin, anasınıfından 8. sınıfa kadar yapılan çalışmaların sergide yer aldığını, öğrenciler dışında öğretmen ve velilerin de çocuklarla birlikte İngilizcelerini test ettiklerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Okulun İngilizce öğretmenleri ile iyi bir dil eğitimi verebilmek için öğrencilere konuşma imkanı sağlayan benzeri faaliyetleri de hayata geçirdiklerini söyleyen Çetin, yabancı öğretmen eşliğinde yapılacak yaz okulu çalışmasının da devam ettiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz