Gez-Gör Kocaeli ile kenti tanıdılar

Büyükşehir Belediyesi, İzmit Tavşantepe sakinlerine Kocaeli’yi tanıma imkânı sağladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığınca yürütülen “Gez-Gör Kocaeli” programı ile öğrenciler Kocaeli’yi tanımaya devam ediyor. Program kapsamında Tavşantape Mahallesi sakinleri Gez-Gör Kocaeli ile Kocaeli’deki tarihi ve kültürel mekânlarını tanıma imkânı buldu. Vatandaşlar Sukay Park ve Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete açtığı Eşme Sahil Parkı ve Seka alanı içindeki kültür evlerini gezdiler.

DEPREMİ YAŞADILAR

Vatandaşlar Seka alanında bulunan Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete açtığı Kültür Evleri’ni ziyaret ederek bilgiler aldı. Mevlevi Evi’nin manevi atmosferinde duygulu anlar yaşayan vatandaşlar ardından Eşme sahil parkı ve Sukay parkı gezdiler. Etkinlikte İzmit’den gelen konuklar Kocaeli’yi yakından tanıma imkânı buldu.

Reklam
Reklam

TAVŞANTEPELİLER HİZMETLERDEN MEMNUN

Eşme Sahil parkını dolaşan misafirler oldukça etkilendi. Birbirlerinin fotoğraflarını çeken misafirler aynı zamanda Eşme sahilinde göl manzarasında çay içtiler. Tavşantepeliler, Büyükşehir Belediyesi’ne ait hizmetleri yerinde görmekten ve yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını belirterek, Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: