Gez Gör Kocaeli Özel Öğrencileri Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığınca yürütülen ‘Gez-Gör Kocaeli’ programı ile Kocaelilileri...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığınca yürütülen ‘Gez-Gör Kocaeli’ programı ile Kocaelilileri kenti tanımaya devam ediyor. Özel Yenidoğan Özel Eğitim Okulu öğrenci ve aileleri de Kocaeli’deki tarihi ve kültürel mekanları gezdi.

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’de yaşayan vatandaşların kenti daha yakından tanımalarını sağlamak amacı ile Gez-Gör Kocaeli programını yürütüyor. Programın bu seferki konukları Özel Yenidoğan Özel Eğitim Okulu öğrenci ve aileleri oldu. Mesire alanları, yürüyüş yollarını gezen özel konuklar ilk kez gördükleri mekânları dolaşarak mutlu bir gün yaşama imkânı buldu.

Reklam
Reklam

Seka alanında bulunan Büyükşehir Belediyesi’ne ait Mevlevi Evi’ni dolaşan misafirler içinde semazenlerin de bulunduğu evi çok beğendi. Mevlevi evini çok huzurlu bir yer olduğunu söyleyen Özel Yenidoğan Özel Eğitim Okulu öğrencisi Alper Ilgaz, gezinin bir kez daha tekrarlanmasını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: