Gezgin Abi, kolej öğrencilerini sevindirdi

Özel Çağrı İlköğretim Okulu öğrencileri, aylık aile ve çocuk dergisi Gonca'ya abone oldu. Bununla yetinmeyen...

Özel Çağrı İlköğretim Okulu öğrencileri, aylık aile ve çocuk dergisi Gonca'ya abone oldu. Bununla yetinmeyen öğrenciler, her ay Gonca dergisine yüzlerce yazı, resim ve şiir göndererek yazarlık ve şairliklerini deniyor. Gonca Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Ahmet Gökçe, bu ilgiden dolayı Özel Çağrı Koleji’ne gelerek etkinliklere katıldı.
Aynı zamanda edebiyat öğretmeni ve çocuk kitapları yazarı olan Gökçe, şubat ayı yarışmasına katıldı. Yarışma içerisinde eğlenceli oyunlar yer aldı. Bol bol hediyenin dağıtıldığı yarışmada öğrenciler hem eğlendi hem de değişik bilgiler edindi. Dergide 'Gezgin Abi' ismiyle köşe yazarı olan Gökçe, önümüzdeki nisan ayı sayısında Giresun’u ve Özel Çağrı Koleji’ni köşesinde tanıtma sözü verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz