'Gezi Parkı' Gösterilerinde Tanışan Iki Eylemci Evlendi

Gezi Parkı olayları sırasında tanışan 'Çılgın Hemşire' lakaplı Nuray Çokol ile 'Yeşil Tişörtlü Adam' lakaplı...

Gezi Parkı olayları sırasında tanışan 'Çılgın Hemşire' lakaplı Nuray Çokol ile 'Yeşil Tişörtlü Adam' lakaplı Özgür Kaya çiftinin nikahı, Şişli Evlendirme Dairesi'nde kıyıldı.

Gelin ve damat alkışlar eşliğinde Şişli Belediyesi Nikah Salonu'na girdi. Davetliler, 'Her yer direniş, her yer aşk' sloganları attı.
Bazı davetliler nikaha, "Allah bir barikatta diretsin", "Korkma la düğün bu" dövizleri ile katıldı. Nikah saat 19.30'da, Şişli Belediyesi'nde görevli bir nikah memuru tarafından kıyıldı. Nikah memuru gelin ve damada, "Bir ömür boyu direnmeye, mutlu olmaya, birlikte yaşamaya var mısınız?" diye sordu. Önce gelin, ardından da damat bağırarak 'evet' dedi. Çiftin sözleri üzerine salonda büyük bir alkış koptu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: