Gezi Parkı Odaklı Gelişmeler

 AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Taksim Gezi Parkı odaklı gelişmelerin AK Parti'nin üye sayısını arttırdığını bildirdi.

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Taksim Gezi Parkı odaklı gelişmelerin AK Parti'nin üye sayısını arttırdığını bildirdi. Yağcı, yazılı açıklamasında, Taksim Gezi Parkı'nda başlayan ve hükümete karşı eylemlere dönüşen olaylara karşı vatandaşların tepkisini AK Parti'ye üye olarak gösterdiğini belirtti. AK Parti'ye Türkiye genelinde son 1 ayda 150 bin kişinin, Adana'da ise 5 bin 500 kişinin üye olduğunu kaydeden Yağcı şu ifadeleri kullandı: "Taksim Gezi Parkı'nda çevre ve ağaç bahanesiyle başlayan, daha sonra hükümeti yıkmaya kadar götürülen eylemlere, vatandaşlar AK Parti'ye üye olarak cevap vermeye devam ediyor. Güncellenen AK Parti Bilgi Sistemleri kayıtları, AK Parti'nin üye sayısının hızla çoğalmaya devam ettiğini gösterdi. Taksim Gezi Parkı olayları üye sayımızı arttırdı. Adana'da il başkanlığımıza daha önce kendiliğinden gelip üyelik başvurusu yapanların sayısı 150 civarındayken bu rakam son 1 ayda 5 bin 500 oldu. Partimize üye olanlar daha önce hiçbir partide görev almamış kişilerden oluşuyor, bu önemli bir gösterge."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: