Gezici Kültür Sanat TIR'ı Harput'ta

Elazığ ilçelerinde halka sanat festivali yaşatan Elazığ Valiliği Gezici Kültür Sanat Tırı, dün akşam Harput’ta sahne aldı.

Elazığ Valiliği Gezici Kültür Sanat Tırı "Sanatla Geliyoruz" sloganıyla başlattığı yolculuğunda Elazığ halkı ile Harput'ta buluştu.

Elazığ Valiliği Gezici Kültür Sanat Tırı "Sanatla Geliyoruz" sloganıyla başlattığı yolculuğunda Elazığ halkı ile Harput’ta buluştu.

Elazığ ilçelerinde halka sanat festivali yaşatan Elazığ Valiliği Gezici Kültür Sanat Tırı, dün akşam Harput’ta sahne aldı.

Harput Balakgazi Tesisleri önünde gerçekleşen etkinliğe Vali Yardımcısı Tarık Bahadır ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda sazlar eşliğinde Harput Musikisi, Solist Yalçın Turhan ile Harput Musikisi, Çağdaş Meddah Abdullah Şekeroğlu ve ekibi ile tiyatro gösterisi, Elazığ Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Topluluğu Halk Oyunları Gösterisi yer aldı.

Reklam
Reklam

Tiyatro ve sinema sanatçısı Abdullah Şekeroğlu ekibiyle birlikte sergilediği skeçlerle izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Ücretsiz olarak gerçekleşen programa vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: