Gezici Sinema 38 İl Gezecek

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 'Gezici Sinema Projesi' kapsamında özel olarak hazırlanan TIR'ı, 14 bn 500 kilometre...

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 'Gezici Sinema Projesi' kapsamında özel olarak hazırlanan TIR'ı, 14 bn 500 kilometre yol kat edip, toplam 38 ilde film gösterimi yapacağı bildirildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, 17-23 Eylül 2012 tarihleri arasında organize edilecek olan; '19. Altın Koza Film Festivali' kapsamında, 2 ay sürecek bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. ‘Gezici Sinema Projesi’ çerçevesinde ve ‘Altın Koza Halkın Festivalidir’ sloganıyla yola çıkacak özel donanımlı TIR, 38 ilde 61 noktada film gösterimi yapacak. 14 bin 500 kilometre yol kat edecek TIR’da film gösterimlerinin yanı sıra çeşitli etkinlikler de gerçekleştirileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek olan projenin tanıtımını ise, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zihni Aldırmaz yapacak. Aldırmaz’ın toplantısının ardından ‘gezici sinema’yı İstasyon Meydanı’ndaki Adanalılar uğurlayacağı dile getirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: