Gezici sinema Düziçi'nde

Büyükşehir Belediyesi Gezici Sineması’nın, 20. durağı Osmaniye’nin Düziçi ilçesi oldu.

“Altın Koza Anadolu’nun Festivalidir” ve “Adana’dan Anadolu’ya Türk Sineması Yollarda” sloganlarıyla yola çıkan 38 il, 61 noktada 14.500 km. katedip 36 milyon insanla buluşacak olan Büyükşehir Belediyesi Gezici Sineması’nın, 20. durağı Osmaniye’nin Düziçi ilçesi oldu.

Teröristlerin hain saldırısı sonucu 6’sı asker, 2’si korucu 8 şehit vermemiz nedeniyle konserler ile diğer gösterilerin iptal edildiği ve “Kartallar Yüksek Uçar” filminin izlenime sunulduğu etkinlikte konuşan Düziçi Belediyesi Başkan Vekili M. Ali Köken, “Öncelikle şehitlere Alllah’tan rahmet, Türk Milletine başsağlığı diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Köken, Altın Koza Gezici Sineması’nın Düziçi’nde de uğramasından dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür ettiğini söyledi. Düziçi’ndeki etkinliğine Belediye Meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Daha sonra “Kartallar Yüksek Uçar” filmi gösterime girdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: