Gezici Sinema Limonlularla Buluştu

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Altın Koza Film Festivali kapsamında hazırlanan 'Gezici Sinema TIR'ı Mersin’in...

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Altın Koza Film Festivali kapsamında hazırlanan 'Gezici Sinema TIR'ı Mersin’in Limonlu beldesinde tatilcilerle buluştu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Hacivat-Karagöz gösterisi ve Adanalı Türk Sanat Müziği sanatçılarının konserleriyle renklenen etkinlikte konuşan Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkara, “Adana bizim için önemli bir kent. Lider bir kent. Yıllarca Adana’yı örnek aldık. Şimdi Adana ve Mersin, yani Çukurova olarak kolkola yaşıyoruz. Birlikte büyüyor, birlikte gelişiyoruz.” dedi.
Başkan Topkara, daha sonra etkinlik nedeniyle Zihni Aldırmaz adına Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ozan Aksu’ya plaket verdi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Türk Sanat Müziği bölümü sanatçıları Cevdet Cömertbay ve Lale Dağtekin, etkinliğe gelenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Konserin ardından ‘Anadolu Kartalları’ filmi gösterildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: