Gezici Sinema Yurt Mahallesi’nde

Büyükşehir Belediyesi Sanat TIR’ı Adana’yı dolaşmaya devam ediyor. ‘Gün Kardeşlik Günü’ sloganı ile yola çıkan...

Büyükşehir Belediyesi Sanat TIR’ı Adana’yı dolaşmaya devam ediyor. ‘Gün Kardeşlik Günü’ sloganı ile yola çıkan Büyükşehir Belediyesi Sanat TIR’ı, Yurt Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.
Yurt Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Sanat TIR’ı etkinliklerini binlerce kişi izledi. Evren Sitesi civarında gerçekleştirilen etkinlikler Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nun konseri ile başladı. Ardından çocukların büyük ilgi gösterdiği Hacivat-Karagöz Gölge oyunu gösterisi yapıldı.Semazenlerin Sema gösterisi Yurt Mahallesi’nde de büyük alkış alan etkinliklerden oldu. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği sanatçılarının verdiği konser sonrası etkinlikler film gösterimi ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: