Gezici Tiyatro Ekibi, Yeşil Dünya Ile Kozanlı Çocuklarla Buluştu

Adana'da çocukları tiyatro ile buluşturmak için oluşturulan Gezici Tiyatro Ekibi, Yeşil Dünya adlı oyunu Kozan...

Adana'da çocukları tiyatro ile buluşturmak için oluşturulan Gezici Tiyatro Ekibi, Yeşil Dünya adlı oyunu Kozan ilçesinde sahneledi.

Kozan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Adana Valiliği tarafından yürütülen Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı ve Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla oluşturulan gezici tiyatro gurubu, Kozan’da hiç tiyatro seyretmemiş öğrencilerle buluştu.

İsmet Atlı Şehir Stad'ında kurulan gezici sahne sayesinde öğrenciler keyifli saatler geçirdi. Hazırlanan oyunlar daha önce Seyhan, Yüreğir, Karataş, Çukurova ilçelerinde sahnelendi. Kozan’dan sonra Ceyhan ve Pozantı ilçelerine gidecek gezici tiyatro ekibinde 13 oyuncu yer alıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz