Gezici yoklama aracı çalışmalara başladı

Başiskele Belediyesi tarafından hayata geçen “ Gezici Yoklama Aracı” çalışmalarına başladı.

Başiskele Belediyesi tarafından hayata geçen “ Gezici Yoklama Aracı” çalışmalarına başladı. İlçenin her noktasına ulaşabilecek olan bu araç, denetim ve yoklamalarını düzenli olarak gerçekleştirecek.

Başiskele Belediyesi yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Ekipler Başiskele sınırları içinde bu yeni gezici yoklama ve denetleme aracıyla vatandaşa ulaşacak. Mali Hizmetler Müdürlüğü Emlak Birimine bağlı olarak çalışacak araçta; beyan kontrolü, yoklama, yerinde tespit, mükellef açılış ve kapanış, tahakkuk ve tebligat işlemeleri yapılacak.

Reklam
Reklam

Bu özel donanımlı araçta iki personel çalışacak olup, görevli memur tüm bu işlemleri araç içinde online gerçekleştirecek. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz yeni çalışmanın çok faydalı olacağına dikkat çekerek , “ Gezici Yoklama Aracımızla hizmeti yine halkımızın ayağına götürme noktasında bir adım daha attık” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: