GGC Yönetimi, GSO'yu Ziyaret Etti

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay, sanayi ve ticarette yakalanan başarıyı basın sektöründe de göstermek istediklerini bildirdi.

GAZİANTEP yapılan açıklamaya göre, İbrahim Ay ile başkan yardımcıları Murat Atay, Galip Ünlükara, genel sekreter Aydın Akyürek, sayman Bekir Şahin, yönetim kurulu üyeleri Ruhi Aytaç ve Hanifi Kılıç, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu'nu ziyaret etti. Açıklamada görüşlerine yer verilen Ay, gazetecilerin çalışma koşullarını iyileştirmek için çalıştıklarını belirtti. Bu yıl cemiyetin modern hizmet binasının açılışını yaptıklarını anımsatan Ay, burada her türlü teknolojik donanıma sahip haber merkezi, toplantı salonu ve diğer sosyal etkinliklerin yapılabileceği çok amaçlı salonların yer aldığını anlattı. Ay, "İşimizi en iyi şekilde yaparak, basında çıtayı yükseltmek istiyoruz. Sanayide ve ticarette yakalanan başarıyı basın sektöründe de göstermek istiyoruz" ifadelerini kullandı. GSO Başkanı Konukoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, cemiyetin yeni hizmet binasının hayırlı olmasını temenni etti. Konukoğlu, şunları kaydetti: "Bilgi çağında basının önemi daha da arttı. 1 milyon 850 bin nüfuslu Gaziantep'te ulusal ve yerel gazetelerin tirajı düşük. Gazetelerin ayakta kalabilmesi ve okur sayısını artırabilmesi için güç birliği yapılması önemli."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: