Ggc’den Baydemir'e Ziyaret

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin (GGC) yeni yönetimi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'e nezaket ziyaretinde bulundu.GGC'nin...

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin (GGC) yeni yönetimi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'e nezaket ziyaretinde bulundu.

GGC'nin yeni Başkanı Mehmet Veysi İpek ile yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i makamında ziyaret etti. Yaptıkları genel kurulda yeni yönetime seçildiklerini belirten Başkan İpek, ülkede pek çok alanda bir değişim olduğunu, meslek örgütü olarak kendilerinin de değişim içinde yer aldıklarını söyledi. Bölgede genel bir üye kampanyası yapmayı hedeflediklerini bildiren İpek, meslekin saygınlığını korumak için bir çaba içinde olacaklarını söyledi. İpek, cemiyete olan desteğinden dolayı Baydemir'e teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Baydemir de yeni yönetime hayırlı olsun dileğinde bulunarak, basın mesleğinin kamu denetimi için çok önemli bir rol üstlendiğini söyledi. Bölgedeki gazetecilerin zor ve zahmetli bir çaba içinde olduğunu belirten Baydemir, zorlukların bir bölümünün de bölgede gazetecilik yapanlar ile medya merkezindeki editörler arasında yaşandığına dikkat çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: