Gica'dan Beckham'a tepki

İspanya La Liga takımlarından Getafe'nin tecrübeli futbolcusu Gica Craioveanu, geçen hafta Real Madrid-Getafe maçında kırmızı kart gören David Beckham'ın 10 maç ceza alması gerektiğini söyledi.

Getafe'nin tecrübeli golcüsü Gica Craioveanu, David Beckham'ım 10 maç ceza alması gerektiğini söyleyerek, "Beckham, zaten maçın ilk yarısında sarı kartlık 2 hareket yapmıştı. Bence bu hareketlerinden dolayı daha erken bile gönderilebilirdi" dedi.

Beckham'ın bundan önce de bu tür hareketlerde bulunduğuna dikkat çeken Craioveanu, "Eğer Beckham'a en az 4 maç ile 10 maç arası ceza verilirse belki bundan sonraki futbol yaşamında bir daha böyle bir şeyi tekrarlamaz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Real Madrid'in dünyaca ünlü İngiliz futbolcusu David Beckham, geçen hafta sonu oynanan lig maçında Getafe'li Riki'ye sert girdiği için maçın hakemi tarafından 56. dakika da kırmızı kartla oyundan atılmıştı. Beckham, son gördüğü kartla da 2 ayda 3. defa kırmızı kart görmüş oldu. İngiltere Milli Takımı'nda 2 maçta oyundan atılan tek futbolcu unvanını da elinde bulunduran Beckham'ın, tüm kariyeri boyunca gördüğü kırmızı kart sayısı da 7'ye ulaşmış oldu.