Gıda Çarşısı Şenleniyor

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ve İzmir Ticaret Borsası (İTB) Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli,...

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ve İzmir Ticaret Borsası (İTB) Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, Ege Bölgesi’nde ticaretin en önemli merkezlerinden olan Gıda Çarşısı’nı ziyaret etti. Sıkıntılarını anlatma fırsatı bulan çarşı esnafı, bugüne kadar verdiği sözleri yerine getiren ve sorunları çözümleyen Başkan Tartan’a teşekkür etti.

İTB Başkanı Işınsu Kestelli, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın her isteklerini güler yüzle karşıladığını vurgulayarak, “Hakan Tartan biz hiçbir zaman kırmadı, Üyelerimizin ve esnafımızı her zaman yanında oldu, destek verdi” dedi.

Reklam
Reklam

Işınsu Kestelli’yle birlikte esnafın sıkıntılarını dinleyen Başkan Tartan, otopark, trafik ve altyapıyla ilgili sorunlara yönelik esnafa bilgi verdi. Cadde ve bulvarların Büyükşehir sorumluluğunda olduğunu hatırlatan Başkan Tartan, ilgili konular hakkında gerekli yönlendirmelerin yapıldığını ve olumlu sonuçlara ulaşıldığını söyledi. Gıda Çarşısı’nın yeniden canlanması adına Ramazan öncesi esnafı sevindirecek bir şenlik düzenleyeceklerini de müjdeleyen Başkan Tartan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ticaretin kalbinde İzmir ekonomisine ciddi katkı veren bir grupla beraberiz. Burada işlerini sevgiyle yürüten insanlar sayesinde İzmir’in farkı oluşuyor. Bu çarşı, pirincinin içinden taş çıkmayan; turşusunun içinden böcek olmayan; işlerini sevgiyle yürüten insanların olduğu bir yer. Ancak zaman zaman ekonomik çarklar daha yavaş hareket ediyor. Buradaki yeniliği sürekli kılmak önemli. Önceki ziyaretimizden bu yana birçok şeyin derlenip toplandığını gördük. Asfaltlama, otopark gibi sorunlar düzeltilir. Biz bunların yanında ticaret hacminim olumlu etkileyecek bir şenlikle, Gıda Çarşısı’nı özlediği günlere taşıyalım istedik. Aileleriyle birlikte buraya alışveriş yapmaya gelenlerin çocukları için de çeşitli organizasyonların yapılabileceği böyle bir etkinliği Ramazan Bayramı'ndan önce gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Ramazan'ın bereketi ile şenliği yaşama geçireceğiz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz