Gıda Fuarındaki Ürünler De Denetlenecek

Mersin merkez Yenişehir İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, tüketicinin güvenilir gıdaya ulaşması amacıyla Gıda...

Mersin merkez Yenişehir İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, tüketicinin güvenilir gıdaya ulaşması amacıyla Gıda Fuarı’nda da denetim yapacak.

Yenişehir İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdülkerim Çiçek, yaptığı yazılı açıklamada, gıda denetim çalışmalarında başarılı bir hizmet sergilediklerini belirterek, vatandaşın sağlıklı ürüne ulaşabilmesi için her ortamda denetimlerini sürdürdüklerini bildirdi. Müdürlük personelinin, 24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında Yenişehir Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Mersin 7. Uluslararası Gıda, Gıda Teknolojileri ve Paketleme Fuarı’nda da denetim yapacağı bilgisini veren Çiçek, “Fuarda satışa sunulan gıda ürünleri de denetlenerek tüketicinin güvenilir gıdaya ulaşması sağlanacaktır. Fuar boyunca ziyaretçilerin stantlarda satışa sunulan ürünlerde aksi bir durumla karşılaşmaları halinde fuarda müdürlüğümüz adına açılan standa başvurarak şikayetlerini iletebileceklerdir” dedi.

Reklam
Reklam

Çiçek ayrıca, stantta müdürlüğün yürüttüğü Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Geleneğini Öğren Geleceğe Taşı” projesinin tanıtımını yapacaklarını kaydederek, “Stantta kadınlarımızın öğrenmiş oldukları yemek ve el işleri sergilenecektir. Mersinlileri, her gün için farklı bir aktiviteyle ziyaretçilere görsel ve lezzet şöleni sergileyecek olan müdürlüğümüzün fuardaki standını ziyaret etmeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: