Gıda İşletmelerinde Kayıt Ve Onay İçin Son Gün 31 Aralık

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, gıda işletmecilerinde zorunlu olan ‘Kayıt ve...

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, gıda işletmecilerinde zorunlu olan ‘Kayıt ve Onay’ işlemlerinin 31 Aralık 2012 günü sona ereceğini belirtti.

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından gıda işletmelerine yönelik “İşletmelerde Onay Prosedürleri ve Modernizasyon” bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Aydın İl Müdürlüğü İncir Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, Gıda ve Yem Şube Müdürü Ferhat Aydoğdu ve Aydın’da faaliyette bulunan 92 süt işleme tesisi ve süt toplama merkezi yetkilileri katıldı.

Reklam
Reklam

Toplantının açılışında konuşan İl Müdürü Salih Köksal, “17 Aralık 2011 tarih ve 28145 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Gıda İşletmelerinin Kayıt ve Onay İşletmelerine Dair Yönetmelik kapsamında Gıda İşletmecileri, işletmeleri ile ilgili Kayıt ve Onay işlemlerini yaptırmak zorundadırlar. 31 Aralık 2012 tarihi Onay almak için son tarih olup; bu tarihe kadar onay alamayacak işletmeler Modernizasyon Planı sunarak bu süreyi 31 Aralık 2013’e kadar uzatabilir” dedi.

İl Müdürü Köksal’ın açılış konuşması sonrasında konu sorumluları Veteriner Hekim İffet Tatlıbaş ve Veteriner Hekim Zeynep Uyanık tarafından konu ile ilgili sunu yapıldı. Toplantının sonunda İl Müdürü Salih Köksal, bu sürecin sıkıntısız atlatılabilmesi için birlikte çalışmanın önemini vurgu yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: