Gıda Kontrol Görevlilerine Eğitim Verildi

Akhisar'da düzenlenen toplantıyla, gıda kontrol görevlileri, Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi'ni kullanma eğitimi alındı.İlçe Gıda Tarım...

Akhisar'da düzenlenen toplantıyla, gıda kontrol görevlileri, Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi'ni kullanma eğitimi alındı.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen seminere Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Akhisar, Soma, Kırkağaç, Saruhanlı, Gölmarmara, Gördes ve Demirci ilçelerinde görev yapan gıda kontrol görevlileri katıldılar.

Akhisar İlçe Müdürü Mehmet Akif Şenyürek, toplantı öncesinde katılımcılara Akhisar İlçe Müdürlüğünü ve çalışmalarını anlatan kısa bir sunum yaptı.

Reklam
Reklam

Manisa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü gıda kontrol görevlileri Salih Bozkuş, Saliha Yeşilbağ ve Oya Doğan tarafından verilen eğitimde, Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi'nin kullanımı anlatıldı. Gıda denetimleri sonucunda, uygulanan işlemlerin her aşamasının eksiksiz olarak sisteme girişlerinde daha dikkatli olunması için gerekli uyarılarda bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: