Gıda Sektörünün Nabzı, Tiryaki Holding’in İftarında Attı

Tiryaki Holding düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde, Türkiye’nin gıda sektöründe önde gelen isimlerini ağırladı.Burç Park'ta düzenlenen...

Tiryaki Holding düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde, Türkiye’nin gıda sektöründe önde gelen isimlerini ağırladı.

Burç Park'ta düzenlenen geleneksel iftar programına; Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Güneydoğu Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçı Birliği Başkanı ve aynı zamanda Sektör Grup Başkanı Şahin Batallı, Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği Başkanı Erhan Özmen, GTB Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Arıkök, Tiryaki Holding yönetim kurulu üyeleri ve çalışanlarıyla çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Tiryaki Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu tarafından Burç Park girişinde karşılanan konuklar, kendileri için rezerve edilen mekanlarda ağırlandı. Konuklarıyla yakından ilgilenen Tiryakioğlu, "Geleneksel olarak her yıl sektörümüzle ilgili faaliyet gösteren firma sahipleriyle, sanayicilerimize, işadamlarımıza ve çalışanlara yönelik düzenlediğimiz iftar yemeğinde, bu yılda dostlarımızla bir araya geldik. Genel olarak sektörümüzle ilgili birçok sorunla alakalı olarak görüş alışverişinde bulunduk. Dünyanın birçok yerinde sektörümüzle ilgili meydana gelen gelişimler yanında olumsuzlukları da arkadaşlarımızla tartışma şansımız oldu" ifadelerini kullandı.

"İslam aleminin en manidar günlerinde dostlarımızla bir araya gelmek çok güzel oldu" diyen Tiryakioğlu, yaklaşan Ramazan Bayramı'nın ülkeye ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: