Gıda Sektörü'nün Önde Gelen Firmaları Egsiad'da Buluşuyor

Gıda sektörünün önde gelen firmaları, Eskişehir Girişimci Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (EGSİAD) organize ettiği Gıda...

Gıda sektörünün önde gelen firmaları, Eskişehir Girişimci Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (EGSİAD) organize ettiği Gıda İş Geliştirme Platformu'nda bir araya gelecek.

Anadolu İşadamları Federasyonu tarafından düzenlenen platforma 24 işadamları derneği katılıyor. 29 Eylül tarihinde Ankara Sheraton Otel'de düzenlenecek olan platforma 14 il ve 7 merkezi ilçeden toplam 300 işadamı katılacak.

Gıda İş Geliştirme Platformu'nun Türk gıda sektörü temsilcileri için çok önemli olduğunu belirten EGSİAD Gıda Komisyonu Başkanı Murat Bayar, "Yaklaşık 15 milyon kişinin yaşadığı İç Anadolu Bölgesi, tüketim kültürü açısından ülke ortalamasının üzerinde seyrediyor. Gıda İş Geliştirme Platformu, 14 ilden ilgili sektör firmalarının bir araya gelmesine imkan tanıyacak" dedi.

Reklam
Reklam

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Gıda ve Yem Şube Müdürü Fatma Erdoğan'da platformun önemli olduğunu vurgulayarak, gıda sektöründe düzenlenecek programlara desteklerinin devam edeceğini söyledi. Basın açıklaması EGSİAD Gıda Komisyonu Başkanı Murat Bayar'ın Gıda ve Yem Şube Müdürü Fatma Erdoğan'a plaket verilmesiyle sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: