Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Eker Antalya'da

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret etti.Gıda Tarım...

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, 3. Olağan Expo 2016 Konseyi Toplantısı’na katılmak üzere Antalya'ya geldi. Eker, programı kapsamında ilk olarak Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ü ziyaret etti.

Valilik özel defterini imzalayan Eker’e Döşemealtı el dokuması kilim hediye eden Öztürk, EXPO çalışmalarının hayırlı olmasını diledi.

Eker de Antalya'nın tarihi ve doğal güzellikleri ile sadece turizmin merkezi olmadığını, önemli bir tarım kenti olduğunu söyledi. EXPO Konseyi için Antalya’da olduğunu hatırlatan Eker, çalışmalarına destek olabilecek turizm temsilcileri ile bir toplantı yapacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Antalya Valiliğine atanan Sebahattin Öztürk’e de bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Eker, kentte gün boyu EXPO ve tarımdaki gelişmeleri içeren ziyaretler yapacaklarını sözlerine ekledi.

Bakan, valilik ziyaretinin ardından Manavgat ilçesindeki Rani Çiftliğini ziyaret edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: