Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Yılın Son Toplantısını Yaptı

Mardin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü 2012 yılının dördüncü ve son bilgi alış veriş toplantısını...

Mardin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü 2012 yılının dördüncü ve son bilgi alış veriş toplantısını yaptı.

Toplantıya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Cemal Tarı, şube müdürleri, ilçe müdürleri ve ilgili teknik, sağlık elemanları katılarak, 2012 yılında yapılan çalışmaların genel değerlendirmesi ile 2013 yılı hedefleri görüşüldü. Türkiye ve dünyada artan nüfus, değişen koşullar ve gelişen teknolojiyi yakından takip ederek 2013 yılında çıtanın daha da yükseltilmesi gerektiğini belirten Cemal Tarı, çiftçilere, üreticilere yüksek kalitede hizmetin sunulması, üretimin artırılması, yatırımların özendirilmesi gerektiğini söyledi. Tarı, "Mevcut istihdam alanlarının genişletilmesi, yeni istihdam alanlarının oluşturulması ile kalkınma hamlesine ivme kazandırılarak yaşam standardının yükseltilmesi öncelikli hedefimiz olmalıdır” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından il müdürlüğü uygulanan ve uygulanması hedeflenen projeler ve faaliyetlerin görüşüldüğü toplantıda ilçe ve şube müdürlükleri ile çiftçilerin karşılaştıkları problemler ve çözüm önerileri konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: