Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürü Alagöz'den Veda Ziyareti

Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Yusuf Alagöz, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Akmaz'a veda ziyaretinde

Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Yusuf Alagöz, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Akmaz'a veda ziyaretinde bulundu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na müşavir olarak atanan Alagöz, ziyarette, görev süresi içinde gece gündüz demeden Bartın çiftçisinin yanında olduğunu belirterek, müdürlüğün ismini bakanlıkta en üst seviyeye taşıdıklarını söyledi.

Bundan sonrada elinden gelen katkıyı ve desteği vermeye hazır olduğunu aktaran Alagöz, "Bana 'amelelik yap' desinler yaparım. Ben çocuklarımı Bartın'da büyüttüm ve okuttum. Ben artık Bartınlıyım. Ankara'da görevli olduğum süre dışında günlerimi yine burada geçireceğim" dedi.

Reklam
Reklam

Akmaz da Alagöz'ün Bartın'da oldukça başarılı işlere imza attığını belirterek, aynı başarılı çalışmaların bundan sonrada sürmesi temennisinde bulundu.

Ziyarette, yönetim kurulu üyeleri Birol Dikyurt, Sami Karakaş ve Halil Balık da hazır bulundu.

Muhabir: Selim Bostancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: