Gıda Tarım Ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'ne Yorgancı Atandı

Nizip İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne Mustafa Yorgancı atandı.

Nizip İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne Mustafa Yorgancı atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na ait atama kararlarının Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesiyle birlikte Nizip İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ramazan Biricik, Pazarcık ilçesine atandı. Biricik'ten boşalan göreve ile Mustafa Yorgancı getirildi.

Kars Kafkas Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi mezunu olan ve daha önce sırasıyla Şanlıurfa'nın Suruç ve Birecik ilçelerinde tarım müdürü olarak görev yapan Yorgancı, Nizip ilçesini çok iyi bildiğini ve bu yörenin insanı olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Tüm çalışma arkadaşlarıyla birlikte vatandaşlara en iyi şekilde hizmet edeceğini ifade eden Yorgancı, "Nizip bölgesinin en büyük geçim kaynağı olan Antep fıstığı ve zeytinle ilgili ciddi çalışmalar içerisine gireceğiz" diye konuştu.

Muhabir: İrfan Aydoğdu / Kemal Karagöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: