Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sakarya İl Müdürü Mehmer Erdemir;

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Tarım Kredi Kooperatifleri Sakarya Bölge Müdürlüğü ile Gıda...

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Tarım Kredi Kooperatifleri Sakarya Bölge Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Sakarya İl Müdürü Mehmet Erdemir, Sakarya’daki mezbahanelerin mevcut halleriyle işlevlerini sürdüremeyeceğini belirtti.

Uncuoğlu, beraberinde İl Başkan vekili Süleyman Özmen, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz ve Erdoğan Demirci ile birlikte Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Mehmet Erdemir’e hayırlı olsun derken, Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürü Mehmet Kalkan’dan, bölgede yapılan çalışmalar konusunda bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Erdemir, Sakarya’daki çalışmaları konu edinen geniş kapsamlı bir toplantı düzenleme hazırlıkları içerisinde olduklarını belirtti. Erdemir, yakın zamanda, mezbahalarla ilgili mevzuatın değişmesinden dolayı Sakarya’da bulunan mezbahanelerin mevcut halleri ile işlevlerini sürdüremeyeceğini, fakat bunun la ilgili gerekli düzenlemenin yapılabilmesi adına, geçici bir süre bu halleri ile devam edilebilmesi için Bakanlıkla temas kurulduğunu söyledi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürü Mehmet Kalkan da 9 il ve 92 kooperatifi bünyesinde toplayan 16 bölgeden biri olduklarını belirterek yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Kalkan; ”Biz, gücümüzü çiftçimizden alıyor ve bu güce güç katmayı hedefliyoruz. Önceliğimiz, Çiftçilerimizin tarımsal girdi ihtiyaçlarını karşılamak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermektir. Bu amaç doğrultusunda, kendi öz kaynaklarımız ile çiftçimize destek vermeye devam ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretlerde konuşan AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise 2002 yılından bugüne tarım alanında önemli gelişmeler kaydedildiğinin altını çizdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: