GİFOD Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği’nin 11. Dönem Temel Fotoğraf Eğitim Semineri'ne katılan 24 katılımcıya sertifikaları törenle...

Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği’nin 11. Dönem Temel Fotoğraf Eğitim Semineri'ne katılan 24 katılımcıya sertifikaları törenle verildi.

Bugüne kadar 11 seminerle 253 katılımcıya fotoğraf sanatını tanıtan dernek, son olarak düzenlediği seminerle 24 fotoğraf meraklısını fotoğraf sanatıyla buluşturdu.

Düzenlenen sertifika töreninden sonra konuşan Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFOD) Başkanı Mehmet Kostakoğlu “Giresun ilinde fotoğraf sanatına ilgi duyan amatör fotoğrafçıları bir çatı altında buluşturmak için kurulan derneğimiz 2002 tarihinde çalışmalarına başlamıştır. Kurulduğu günden bugüne kadar düzenli olarak temel fotoğraf semineri düzenlemiş ve GİFOD ailesine yeni üyeler kazandırmıştır. Derneğimizin 11. Dönem Temel Fotoğraf Eğitim Semineri bitimi ile birlikte bu zaman kadar toplam 253 katılımcıyı fotoğraf sanatıyla tanıştırdık. Bunun yanı sıra fotoğrafçılık üzerine çeşitli konularda tartışmalar gerçekleştirerek üyelerin sürekli kendilerini geliştirmelerine destek olunmaktadır. Seminerlerin de öğrenimin etkinliğini artırmak için eğitim çalışmalarında çekim gezilerine ağırlık vermekteyiz. Bu zamana kadar başarılı bir şekilde yürüttüğümüz eğitim çalışmalarımıza bundan sonra da atölye çalışmalarımızla destekleyerek geliştirmeyi hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: